Dvojbytový !!!

Cena:
450 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Vinohradská
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 194 m2
Plocha pozemku: 898 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1006

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj 8 izbový rodinný dom v obci Šamorín, ulica: Vinohradská, Konštrukcia objektu: tehlová, Okná: plastové. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia a dostavba podkrovia, čiastočne podpivničený. Kúrenie: prízemie - plynové GAMAT, poschodie- podlahové. Rozmiestnenie: 1x kúpeľňa, 1x WC, 3izby, samostatná kuchyňa, špajza na prízemí, 1x kúpeľňa, 1x WC, 5izby, terasa na poschodí. Vzhľadom na rozloženie a počet miestností je dom ideálny pre viac početnú rodinu alebo ako dvojgeneračné bývanie - dva samostatné byty. Všetko podstatné je vidno na priložených fotografiách ale predsa by som Vám odporučil prísť si nehnuteľnosť pozrieť na vlastné oči. Rovinatý pozemok. Dom napojený na všetky IS, vlastná studňa, Garáž, letná kuchyňa, prístrešok, udržiavaná záhrada. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: slnečný, tiché prostredie, neďaleko nákupné centrum, Billa, Lídl, Kaufland, Autobusová stanica.

Pozemok: 898m2
Obytná plocha, byt 1: 94m2
Obytná plocha, byt 2: 100m2

Ak Vás zaujalo treba si ponuku prísť pozrieť a všetko ostatné sa dozviete pri obhliadke na ktorú Vás týmto srdečne pozývam
Pri kúpe tejto nehnuteľnosti, máte zdarma všetky právne a realitné služby spojené s týmto úkonom.
Pri financovaní kúpy nehnuteľnosti, Vám ponúkame bezplatné služby svojich špecialistov. Vypracujú pre Vás HÚ, presne podľa vašej potreby, v ktorejkoľvek banke, takú ktorá vám umožní kúpu nehnuteľnosti za čo najvýhodnejších finančných podmienok.
Pre bezproblémový priebeh, vrelo odporúčam – overená spolupráca v desiatkach HÚ.
Možnosti niektorých realitných portálov sú obmedzené a zobrazuje sa na nich len určitý počet fotografii, pre lepší prehľad o ponúkanej nehnuteľnosti /prípadne iných/ si ju pozrite na internetovej stránke: samariareal (otvoriť vyhľadávač Google, napísať do vyhľadávača - samariareal )
Prajem príjemný deň
Maria Kadvanová
Naše motto:
Odborný, zodpovedný a ústretový prístup zo snahou vyriešiť akýkoľvek možný problém.
Samaria Real
Hlavná 25
931 01 Šamorín
Maria Kadvanová
Mobil: 0918 560 705
Mail: kadvanova-ZVNC-samariareal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Maria Kadvanová
Telefón:0918 560 705
E-mail:kadvanova-ZVNC-samariareal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.